Järjestyksenvalvonta

Tapahtuman turvallisuus on tärkeä osa tapahtuman suunnittelua ja vaikuttaa huomattavasti myös kävijöiden kokemukseen tapahtumasta. Turvallisuuden tunne vapauttaa tapahtumakävijät nauttimaan itse tapahtumasta täysin rinnoin, ilman huolta turvallisuudesta. Lähtökohtaisesti yleisötilaisuudet vaativat järjestyksenvalvonnan. Erilaiset festarit, ulkoilmatapahtumat ja koiranäyttelyt kuuluvat yleisötilaisuuksien piiriin jolloin niihin on huolehdittava järjestyksenvalvonta. Hyvänä nyrkkisääntönä järjestyksenvalvonnan tarpeen arviointiin toimii 1/100 sääntö, eli yksi järjestyksenvalvoja jokaista 100 kävijää kohden. Lopullisen päätöksen järjestyksenvalvonnan tarpeista tekee Poliisi. 

Broidien tarjoaa järjestyksenvalvonnan kaikkiin erilaisiin yleisötapahtumiin. Haluamme että tapahtumanne on kokonaisuudessaan turvallinen ja miellyttävä kävijöillenne. Järjestyksenvalvojamme pyrkivät työskentelyssään luomaan asiakaslähtöistä ja miellyttävää turvallisuuden tunnetta. Kaikki henkilöstömme on koulutettu Broidien korkeisiin asiakaspalvelustandardeihin.

Järjestyksenvalvojat huolehtivat järjestyksestä ja tapahtuman turvallisuudesta kokonaisvaltaisesti. Rikosten ehkäisyn lisäksi järjestyksenvalvojamme ovat koulutettuja onnettomuuksien, häiriötilanteiden sekä ensiaputilanteiden akuuttiin hoitamiseen. Huolehdimme aina että järjestyksenvalvojat ovat tehtäviensä tasalla ja valmiita auttamaan.

Turvallisuussuunnitelmat

Tapahtumien turvallisuussuunnitelmien teko on usein vaativaa ja aikaavievää tehtävää. Tapahtumapäivän painaessa päälle on hyvä vapauttaa omia resursseja itse tapahtuman suunnitteluun ja jättää suunnitelman tekeminen meille! Teemme kattavan kokonaispaketin turvallisuuden takaamiseksi joka sisältää halutessanne järjestyksenvalvonnan, ensiavun sekä suunnitelman laatimisen ja toteutuksen. Huolehdimme myös viranomaisyhteistyön puolestasi ja toimimme tapahtumapäivänä yhteyshenkilönä esimerkiksi Poliisiin. Turvallisuusuunnitelmat onnistuu tehdä kokonaisuuksina myös ensiapu sisällytettynä.